”We are what we repeatedly do” -ARISTOTLE

SP_Matwork-10_72dpi-RGB

Pilates träningen ger styrka & balans för kropp och själ…

Vill du vidare till ytterligare en nivå? Eller har du en skada eller sjukdom? Är du gravid eller fött barn? Vill du fördjupa din elitträning mot ett specifikt mål? Eller kort och gott  komma i form?
Det krävs utbildning och ett tränat öga för att kunna analysera en persons behov.

Privatträning Många människor söker sig till personlig träning för att komma i form, lära sig grunderna väl eller maximera sina träningsresultat. Vi ger dig mer specifik hjälp utifrån dina förutsättningar. Monica Söderström är fysioterapeut och utbildad- samt Certifierad Stott Pilates instruktör vilket innebär att det finns goda förutsättningar för att få ett bra och personligt träningsupplägg som ger långsiktiga och varaktiga resultat.

Varje människa är unik!

Den personliga träningen anpassas helt och hållet efter dig och det du behöver. Du tränar i ”vårt bankvalv” och har din tränares fulla fokus hela tiden, som är informerande, motiverande och stöttande. Din träning blir en personlig resa, styrd av dig själv, dina mål och engagemang från oss. Första träningstillfället kan omfatta hållningsanalys (om du önskar), samt en första genomgång av grunderna i Stott Pilates samt träning med vår träningsutrustning.

Semi träning innebär att du tränar med en vän samtidigt med en instruktör. Ta med din träningskompis och träna tillsammans. Ha roligt och vi peppar. Pilateträningen som utförs är funktionell vilket innebär att vi försöker efterlikna rörelser som du utför i din vardag både liggande och stående samt att vi använder olika träningsredskap t.ex. pilatesringar, bollar, vikter, TRX band, Barre med mera beroende på era behov.

Gruppträning sker enligt schema se nedan och se boka direkt . Vi tränar i små grupper, max fem personer för att kunna ge så bra hjälp och guidning som möjligt. Deltagarna får olika ”utmaningar” vid varje träningstillfälle som till exempel används matta och den egna kroppen, Barre, eller TRX med fokus på Pilates. Vi varierar träningen med olika träningsredskap såsom foamroller, pilatesring, theraband, vikter eller bollar i olika storlekar för att utmana så många muskler som möjligt. Du kommer också att få lära dig balanserad andning både under träning & i vila. En balanserad andning stabiliserar din puls och blodtryck och du varvar ned.

Priser:

Privatträning
Enstaka tillfälle: 750:- / 55 min. Vid köp av flera lektioner : 650:- /55 min
Du kan köpa klippkort från och med 2018 -01-01 som gäller tom 2018-06-10

Semiträning dvs träning med en vän:   450:-/ 55 min

Gruppträning:
5   klipp        950:- (190:-/ 55 min)
10 klipp     1650:- (165:-/ 55 min)
20 klipp     3000:- (150:-/ 55 min)

Enstaka pass 240:-/ tillfälle.

Klippkortet gäller i första hand per termin men går att förlängas och köpet sker nära inpå vid kommande lov och inpå nästa termin. Om du förhindras att delta på ett träningspass önskar vi att du avbokar 12 timmar innan träningen påbörjas.

Kom och prova. Sedan känn skillnaden….

All Pilates träning bokar du under den gröna BOKA DIREKT knappen, alt kontakta Monica, + 46(0) 703 184 677, www.halso-tanken. se alt halsotanken@gmail.com. Utökade träningstider är möjliga efter önskemål och behov.

Obs! första veckan i oktober, november och december är veckoträningen inställd pga av andra uppdrag i Sverige, på västkusten. Träna gärna andra dagar i veckan. Om önskemål finns att senarelägga träningstider till senare på kvällen, hör gärna av er om detta.

Följande schema gäller för i Pilates träning.

Tider Pilates-Bas
Funktionell Pilates
 Måndag
18.15-19.10
Tisdag 17.15-18.10
Onsdag
17.15-18.10
Torsdag  14.00-15.00 17.15-18.10

Varmt välkomna!

http://www.merrithew.com/