Öka ditt välbefinnande!

Picture6

Prova vår ansiktsbehandling som också kan inkludera, nack-, hals- och bröstkorgs- samt huvudmassage. Denna behandling kan hjälpa dig som har smärtor i nacke- käkar eller huvudvärk. Som en extra bonus minskar rynkor vid flera behandlingstillfällen.

Ansiktets muskler…
Musklerna i ansiktet är delvis en orsak till rynkor. Ansiktet är aktivt 24 timmar om dygnet. Under huden finns ett antal muskler vars rörelser påverkar hur ditt ansikte ser ut och dina ansiktsuttryck. Musklerna som finns i de centrala- och övre delarna av ansiktet är de ”onda” musklerna som stänger ansiktet, orsakar rynkor och ibland skapar huvudvärk. Trötthet och stress gör att dessa muskler aktiveras extra mycket och rynkorna blir ännu fler. Ansiktsbehandling lär dessa ”onda” muskler att slappna av. Musklerna som sitter på baksidan av huvudet är de ”goda” musklerna och när dessa muskler aktiveras öppnas ansiktet och man får ett aktivt ansiktslyft.

Vad är Galvaniskt SPA behandling?
En revolutionerande, patentbelagd teknik från Nu Skin med hjälp av en mild galvanisk ström och tillhörande behandlande produkter rengör och reparerar huden på djupet, utan att rubba hudens naturliga fuktbarriär. Den galvaniska strömmen som i olika behandlingsmoment ställs för negativa respektive positiv polaritet, påskyndar processen. Blodcirkulationen ökar, porerna öppnar sig, huden rengörs från smuts och döda hudceller samt tillför näring. Efter behandling syns hos de flesta en klar förändring i hudens spänst och linjer samt lyster. Muskelspänningar i ansiktet släpper vilket påverkar ditt välbefinnande. Som en extra bonus minskar rynkor vid flera behandlingstillfällen.

Du kan samtidigt få akupunktur i syfte att öka ditt serotonin vid behov. Serotonin är en lugnande signalsubstans i hjärnan som ger välbefinnande.

 

Välkomna!
Monica Söderström

info@halso-tanken.se alt. halsotanken@gmail.com